Известие

Collapse
No announcement yet.

Чистене на комън-рейл дюзи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Малее ,баси разликата в първи цилиндър

Само да те питам за използването и :
    Задължително да разтворя добавката в 5 - 10 литра нафта и да я сипя в резервоара и има ли значение колко литра има в резервоара ?
    Или да я оставя на резерва и направо 10 литра с добавката.
    156 sportvagon 1.9jtd

Comment

Първоначално публикувано от melenikos Покажи съобщение
      Това с добавките е нож с две остриета! Аз сложих на Бардал и се разпаднаха всички възможни гумени уплътнения и О-пръстени, но ефект определено имаше. Ако парите не са проблем най-добре на стенд, там ще си покажат за какво са - чистене, разпръсквачи и т.н.
      Къде са тия всички възможни гумени уплътнения и о-пръстени..? Аз съм слагал поне по 5-6 пъти бардал и на бензиновата и на нафтовата печка и проблеми не съм забелязал... Как разбираш, че са се разпаднали тия уплътнения от добавката а не от егн-то им..?

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
        Къде са тия всички възможни гумени уплътнения и о-пръстени..? Аз съм слагал поне по 5-6 пъти бардал и на бензиновата и на нафтовата печка и проблеми не съм забелязал... Как разбираш, че са се разпаднали тия уплътнения от добавката а не от егн-то им..?
        В ГНП-то има поне 15 О-пръстена и оделно още няколко странни по форма гумени уплътнения
        156 sportvagon 1.9jtd

Comment

Първоначално публикувано от speеdddddd Покажи съобщение
          Малее ,баси разликата в първи цилиндър

Само да те питам за използването и :
          Задължително да разтворя добавката в 5 - 10 литра нафта и да я сипя в резервоара и има ли значение колко литра има в резервоара ?
          Или да я оставя на резерва и направо 10 литра с добавката.
          гледай да си на резерва, почти да нямаш нафта, налей цялата добавка и допълни едни 5-10л нафта, загрей си хубаво колата и тогава я мачкай по някой баир или права отсечка и така... като изгориш всичкото гориво може пак тест да си направиш и докладвай!
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
            Може би, грешно се изразих, не обвинявам само добавката, че ми текна помпата и, че О-пръстена на регулатора се изпари. То е ясно, че е от егн-то на колата, ама се случи скоропостижно с добавката. Също така казах, че съм доволен от Бардал-а, но трябва колегата да се подготви, че е възможно да текне от някъде.
            Alfa Romeo 156 2.4 JTD Distinctive 00' - EX
            Alfa Romeo 156 2.4 JTD M-Jet 20V Distinctive 04' - Now
            Toyota Avensis 1.6 D-4D Executive 15' - Now

Comment

колега от каде да си порачам добавката и колко струва

Comment

Тая добавка верно се оказа голям кът

В нета ,масово линкове който уж са представители на ПРО-тек ,не-работят ,а единственият който намерих ,по телефона ми казаха ,че нямат протек ,а имат това http://www.protectauto.eu/index.php?...=97&Itemid=126

Било същото ,на същият производител, уж само опаковката била различна ,дали е така
                156 sportvagon 1.9jtd

Comment

Качествените горива в родната БГ .

Трети цилиндър ,връща прекалено мн. нафта и втори също е напът.
                  Аз само да попитам,тва след колко време работа на мотора е,и при каква температура ?????????

---------- Post added at 17:23 ---------- Previous post was at 17:21 ----------

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                  къв стенд бе за дюзи 105, 136 коньови стига сте си давали парите на вятъра и да ви качват на черешата

Ето мойта за 5мин тест:

След Протекта само че тук ги пуснах за 1 мин, но разлика нямаше никъде вече и се вписваха много добре под 10мл

Същата работа ще ти свърши и Голдън Игъла
                  Що питаш какъв стенд за 105/136 коньови дюзи бе мама,точно там се правят перфектни
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от melenikos Покажи съобщение
                    Може би, грешно се изразих, не обвинявам само добавката, че ми текна помпата и, че О-пръстена на регулатора се изпари. То е ясно, че е от егн-то на колата, ама се случи скоропостижно с добавката. Също така казах, че съм доволен от Бардал-а, но трябва колегата да се подготви, че е възможно да текне от някъде.
                    От добавките е. И аз хвърлих за една година регулатор (гумичките му направо бяха стнали като някаква маса подобна на желе) от използване на добавки уж "за добро".
                    Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
                    Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
                    Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
                    Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Аз за какво не ползвам добаки,досега съм сипвал само 2 пъти за 30 000 км.

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

При работна температура ,около 85 гр.
                        И теста е правен за 1мин. и 7-8 сек , като някъде 5 сек. трябваше на мотора да напълни маркучетата.
                        Същият тест правих и на студен мотор,, няколко дена по-късно .... резултатите са още по трагични за трети цилиндър
                        156 sportvagon 1.9jtd

Comment

В нета ,масово линкове който уж са представители на ПРО-тек ,не-работят ,а единственият който намерих ,по телефона ми казаха ,че нямат протек ,а имат това http://www.protectauto.eu/index.php?...=97&Itemid=126

Било същото ,на същият производител, уж само опаковката била различна ,дали е така
                          на лично ми пиши да ти кажа
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Теста на празен ход ли се прави или трябва на някакви обороти да се вкарва мотора?
                            Alfonso 1.3 Boxersigpic EX

Alfonso 156 2.4 140 -new breed

Comment

Първоначално публикувано от KoRny Покажи съобщение
                              Теста на празен ход ли се прави или трябва на някакви обороти да се вкарва мотора?
                              На празен ход,но е хубаво на загряла мотор.

Comment

pro-tec-bulgaria.com този пробва ли го.
                                Alfa Romeo 2.4 JTD 136 (remap)

Comment

Working...
                                X